Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake, har udgivet hele sit nye anmelderroste album, Docteur Bob, som stems på ReelTrak.

Fra andersblichfeldt.com:

Anders Blichfeldt opsummerer de første 52 år af sit liv på sit nye dansksprogede album ‘Docteur Bob’.

Anders’ liv har budt på store op og nedture der har ændret hans liv. Oplevelser der måske ikke er anderledes end så mange andre menneskers. Forskellen er at Anders på sit nye danske album beskriver sit liv hudløst ærligt i tekst og musik der får hans liv til at fremstå nærværende og genkendeligt for os andre. Tankevækkende, reflekterende men også komisk. For uanset hvad livet har bragt ham, er humoren, og ikke mindst galgenhumoren en grundpille i Anders og det kommer til udtryk i flere af sangene.

Sangene er indspillet roligt, dynamisk og meget vellydende i grænselandet mellem country og jazz. Det er teksterne der er i fokus, selv om melodierne i sig selv er fremragende.

I Frankrig, hvor Anders bor en del af året, kalder han sig for Bob fordi ingen kan sige Anders. Ved en tilfældighed bliver han forvekslet med en læge, og en absurd historie udfolder sig, og er endt som en 9 minutter lang virkelig sjov blues. Det er denne sang der er titelsang på albummet. Der er også sange om trafik, om den første sang Anders kunne spille, om brudte nytårsfortsæt, og om Anders til karneval med endnu en forvekslingskomedie af de helt store. Der er sange om den store kærlighed i hans liv, om at være rockstjerne og familiefar, om at ændre livssyn og om at prioritere det der er vigtigt i livet.

Albummet er indspillet med den amerikanske bassist Kristin Korb, den norske trommeslager Snorre Kirk, og den danske pianist Thomas Bornø.

Albummet er mixet og mastered efter NordicDynamics specifikationer, d.v.s. at lyden ikke er presset så hårdt som man normalt gør.

Docteur Bob udkommer på eget musikselskab, og er kun til salg som CD og LP de første 6 måneder. Det kan købes på andersblichfeldt.dk til koncerterne og i Kaffebar NormannBlichfeldt, Slotsgade 10 i Hillerød. I sommeren 2016 bliver albummet tilgængeligt på de digitale tjenester.

AndersB_500x500