Player funktioner

En intuitiv og let brugerflade, der giver dig mulighed for at opdage og udforske
nye lag
og arbejde kreativt med musikken.

playbar

Playbar

De basale funktioner, som Play, Pause, Spol frem/tilbage og Master Volume er placeret i Playbaren i bunden af applikationen, så du altid har let og hurtig adgang til den.

Loop

Du har mulighed for at loope et udvalgt område af sangen.

Brug markørene A B på det område du ønsker at loope.
Tryk derefter på loop ikonet i playbaren

Solo / Mute

Du har mulighed for at solo/mute de enkelte Stems.

Drag’n’drop

Du har mulighed for at sortere dine Stems
i den rækkefølge du ønsker, ved at trække på sporene.

Farve dine Stems

Du kan ændre farven på de enkelte Stems.
For at få farvepaletten frem skal du trykke på baren på venstre side af dine spor.

Transponere til andre tonearter

Du har mulighed for at transponere til andre tonearter, ved at trykke på transponer knappen i playbaren. Du ændrer tonearten en halv tone ad gangen, i den ene eller anden retning.

Vi har foruddefineret hvilke Stems der transponeres. Fx trommer, percussion og evt. clicktrack transponeres ikke. Du kan dog let ændre disse indtillinger i info panelet i venstre side af applikationen.